10/6-10'

I love my people, singing in the sun rise blow your wissle  o no..
I love my people, singing in the sun rise with a reason o no..


Idag mina kära vänner, så har jag varit på arbetsintervju och jag var jätteduktig! Fick jättemycket beröm av dem inne på intervjun för att jag är duktig på att prata och för att jag är så duktig på mitt andra jobb, Polarna.. Dem tyckte det var kanon att jag engagerar mig i mina medmänniskor. Och dem tror på mig, att jag klarar av arbetet. Mer än så har jag väl inte gjort idag, nu sitter jag med Alex och Hampus medans dem kollar fula filmer på existenz. Om en vecka får jag svar!



Jag vill utomlands, och det är NU!

http://www.youtube.com/watch?v=AXDYHhvX7bQ

9/6-10'

HELVETESJÄVLASKITÄCKEL

Helt jävla rätt, jag har nu skrivit mitt första spontana inlägg på bloggen, utan att skriva bara för att berätta vad jag gjort under dagen. FÖR DAGEN HANN INTE MER ÄN BÖRJA INNAN DEN GICK ÅT HELVETE! Jag vaknade av att pappa ringer och säger att bilen måste inte på verkstan, och han kan inte hjälpa till att få dit den. Snäll som han är har han fixat så vi ska få bilen fixad på en gång den kommer till verkstan o han väntar på oss. Men då finns de alltså inte en enda människa som har tid att hjälpa till för alla är på jobbet. Klockan är nu kvart över 9e på morgonen och jag ligger i min kära älsklings soffa, stressad och jätte-jätteillamående! Jag har mått illa varje kväll i 5 dagar nu, och inatt va värst av alla, jag knatade upp två gånger för att jag kände mig så sjuk att jag skulle vara tvungen att spy men inte lyckades jag med det. Nu mår jag värre ändå, samtidigt som jag faktiskt till och med lyckas vara hungrig på samma gång.  Om en timme och fem minuter ska jag vara på UM, och nervositeten över det är extrem också.. Jag vill inte ha nå jävla svar.. Jag vill bara leva mitt liv ovetande, men måste tillbaka iallafall och fixa med alla jävla tabletter. Helvetet i mitt huvud har lyckats bryta ut redan innan min hjärna har hunnit vakna. Hur fan ska vi lyckas med allt, få bilen till verkstan, mig till UM o allt på en och samma gång. Nej! att sitta här hjälper inte just nu, så får avreagera mig lite mer senare, nu tänker jag göra mig i ordning och möta Kajsa för den lilla hjältinnan lovade att gå med mig till UM för att jag ska slippa gå igenom skiten själv, och efter det, ska jag lägga mig i sängen igen och ALDRIG MER kliva upp!




8/6-10'

M U S I C   I S   M Y   G A L A X Y !
Idag har min älskling fått sommarlov, jag åkte med till hans skola i Kista imorse och efter de åkte vi hem en stund, sen kom Kajsa och Jespersson hit och tittade konstiga filmer med mig och åt upp allt godis vi köpte tidigare idag.
Annars har jag bara sprungit runt och varit orolig inför imorn. För imorgon bitti ska jag till UM på morgonen. Och sen blir det eventuellt till att fixa i ordning älsklingens bil eftersom pappa min så vänligt kom ner och kollade på den idag och hittade andra möjliga orsaker till varför den inte startar. Så imorgonn ringer han och talar om vad dem kommit fram till. Men nu är det inge mer oroligheter, nu ska jag kolla film och vänta på att Jespersson kommer och hämtar sin väska han "glömde" här och sen sova!


Min älskade ängel, vila i frid
21/12-09'

Jag ber till dig på kvällarna,
för jag vet att du vakar över mig,
Jag saknar och älskar dig!

7/6-10'

Cause now Im that bitch,
Youll never get to uh,
Cant get what you want, so youre acting like a punk.
You were too fly then, so fly away now.
Now Im that bitch, and youre just a clown.


Hello people! Idag är det måndag och måndagar är verkligen en plåga, fast idag vaknade jag med världens leende på läpparna. När jag vaknade insåg jag att jag faktiskt aldrig mer behöver knata upp halv 8a för att komma i tid till skolan, för jag är helt klar med den delen av mitt liv. Efter att ha fått liv i min älskade man så gick vi iväg till ICA och köpte frukost, sen åkte vi till Kungsängen och hälsade på hans mysiga farmor och farfar. Vi satte oss och kollade på en film från när Alex döptes, lite konstigt att titta på min lilla pojke när han var så liten och långhårig, och när vi konstaterade att jag faktiskt inte ens var född när han döptes kände jag verkligen hur liten jag faktiskt är. Efter det åkte vi och hämtade tillbaka hans telefon i Bro som varit på lagning efter att ha varit trasig i evigheter, som han saknat den. Nu sitter älsklingen och tjatar på att jag ska skriva ett inlägg i bloggen så han kan få läsa om vad hans älskade flicka roat sig med under dagen, trotts att han faktiskt inte lämnat mig en enda sekund idag. Nu blir de till att äta och sen kolla när hjärtat mitt spelar spel, sen sova. Håll tummarna för sol imorgon, för då ska de solas hela dagen, måste jobba på solbrännan, har en tävling att vinna! (y)


6/6-10'

Äntligen tillbaka mina kära läsare!

Idag har jag saknat min älskling extremt jättemycket hela dagen, enda sedan halv tre då jag åkte ifrån honom idag. För idag har jag tillbringat hela eftermiddagen tillsammans med mina kära arbetskollegor ute hos chefen, vissa har badat och andra har bara allmänt tagit de lugnt. Vi blev ditbjudna på hamburgergrillning, men det blev till att stå inne och steka dem istället. Men det är inget jag tar på mig äran för, för jag var alldeles för hungrig för att ens kunna tänka tanken på att laga mat.. Idag var iaf en väldigt mysig dag tillsammans med alla, och jag tackar för sällskapet! Innan jag åkte till Örsa, så låg jag o Helene, min älsklings underbara mor ute och solade på baksidan och nu är tävlingen igång.. Efter sommaren SKA jag vara brunare än henne, önska mig lycka till för det kan behövas! Dagen idag avslutas nog något lugnt med lite facebook-spel och mys med älsklingen. Hampus och Nadine är här just nu också.


Avslutar idag med en bild på världens finaste!


Jag älskar dig över hela mitt hjärta, tills sista andetaget <3

5/6-10'

Ouff, för jag har tagit studenten, fyfan va jag är bra !

Med dånande huvudvärk och ett otroligt nog extremt sug i magen efter donken sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet så vi kan åka iväg och göra min mage till viljes. Ikväll ska jag jobba, och suget för det ligger på minus just nu. Men det blir nästan alltid kul när man väl kommer dit och kommer igång.

Igår som sagt tog jag studenten, det blev helt klart ett minne för livet. Strålande solsken, strålande leenden på mina kära gamla klasskompisar. Massa fina presenter av alla möjliga charmtroll! Igår var jag verkligen lycklig. Hela dagens sprang min kära älskling runt och påminde mig "älskling, det är din dag idag, idag ska du vara glad".. och varje gång han sa så, så insåg jag bara mer och mer hur mycket jag verkligen älskar honom! Dagen började med "jordgubbsfrukost" i skolan, och sen hade rektorn tal i teatern, efter de fick vi betygen och sa hejdå på programmet till våra gamla lärare. Helt ärligt känns de faktiskt lite jobbigt att lämna dem, hur ska dem klara sig utan mig liksom.. haha nej men jag lovade att komma och hälsa på, och det kommer hållas eftersom jag ändå lovat Kajsa att komma och hälsa på henne i skolan. Efter betygen så var det utspring, och jävlar va nervös man blev när man såg alla studenternas familjer, släkt och vänner stå utanför, det var så otroligt mycke folk. När vi väl kommit ut möter vi upp Carros familj och letar upp min, efter de följer vi en parad hela vägen ner till flaket som vi sedan åkte runt på i Bålsta några varv. Sjukt kul faktiskt.. Aningen full och extremt lycklig tog jag mig hem och sen kom alla mina kära vänner till mig och vi drack hela eftermiddagen och kvällen. Tack alla för att ni kom och firade mig, det är faktiskt guld värt att veta att ni finns!






Mer bilder kommer upp när jag laddat in bilderna från systemkameran!

3/6-10'

H E L T   J Ä V L A   O T R O L I G T
Nu är det bara EN NATT kvar, sen är jag helt otroligt nog en nybakad student!

Idag har jag varit i skolan och ätit studentlunch, det var även min första måltid i skolans matsal! Haha, gått i skolan i tre år och aldrig ätit där, ganska bra jobbat tycker jag. Nu börjar nervositeten komma, jag känner hur jag knappt kan sitta still. Alla möjliga känslor blandade, glädje, irritation, ledsamhet, lättnad men mest av allt är jag nog orolig. Orolig för att jag faktiskt inte vet vad som händer sen till viss del, men mest orolig av allt är jag nog för att jag mest troligt kommer få ta studenten utan att min pappa deltar i firandet. Jag har aldrig berättat om min far, men det jag orar och kan berätta nu är väl att vi inte direkt har världens bästa far och dotter relation. Något jag är väldigt ledsen över eftersom jag alltid varit som alla andra kallar det "pappas flicka".. Jag har i en veckas tid försökt ringa och få tag på pappa för att se ifall han dyker upp eller inte, men allt jag fått är "upptaget" eller "nummret du ringt kan inte nås för tillfället" .. ja ni förstår säkert. Jag hoppas av hela mitt hjärta att min pappa dyker upp, men ska väl inte sätta så höga förväntningar.
Nu blir det till att lägga sig, för väckarklockan ringer klockan kvar i sju imorgon bitti, då är det bara upp och göra sig fin inför utspring, studentflak, och sen fika med släkten. Sen blir det till att dra över lite folk till morsan och fira studenten med lite nära och kära!

Nej nu börjar fjärillarna i magen ta över, så de blir de till att lägga sig i Alex famn och kolla när han spelar xbox!
Over& Out!

2/6-10'

Idag är det onsdag, eller lill-lördag som vissa vill kalla det.
Och idag är det bara
TVÅ dagar kvar tills de smäller!

Denna onsdag spenderades med en hel hög härliga och mysiga människor.
Älsklingen, Hogge, Kajsa, Jesper, Hampus, Nadine, Becca och Rosten!
Medans älsklingen och hans pojkar drog iväg och spelade fotboll uppe vid Futurum så gick jag ut och satt i solen med Rosten och Becca och efter ett tag kom även Nadine och var med. Vi åt jordgubbar och Rosten firade lill-lördagen med ett par öl. Annars idag har jag väl inte gjort mer än att knata till skolan vid 12 och tömmde skåpet och lämnade tillbaka böckerna. Gick upp med Carolin och kollade skor, hittade dock inga som var intressanta tyvärr. Sen gick jag och Kajsa med Jesper en bit hem och sen gick vi till bussen och väntade på Becca. Väldigt mysig dag ute i solen. Fan vad jag verkligen älskar sommaren! ..
Tack för en helt awesome dag people!

Nu blir det till att hjälpa Alex tömma hans mammas bil.
Och sen avslutas dagen med Ice age 1, som älskligen äntligen lovat att kolla på med mig!
Ice age filmerna och Björn bröder är filmer jag aldrig kan se för många gånger.. true story.

Imorgon är det inte vilken dag som hellst utan jag och älskligen firar även 4a månder!
Så jag förväntar mig faktiskt ett grattis ! (a)




( bild på tuffaste Rosten himself! )

1/6-10'

Ny dag vilket innebär ännu ett inlägg!
Ny dag innebär också att det bara är TRE dagar kvar tills jag blir en nybakad student.
Måste erkänna att det börjar kännas ganska läskigt och på riktigt nu.

Idag har jag inte gjort mer än vanligt,
vaknade upp med älsklingen och sedan åkte jag iväg till Kista med mamma och Carolin.
Som förövrigt råkar vara helt jävla awesome, och min absolut bästa tjejkompis i hela världen! Jag har inte många tjejer jag klarar av att umgås med, och dem få jag har, det är helt enkelt dem bästa. Hittade världens sötaste klänning till studenten, vilket gjorde att jag faktiskt ännu mer fick panik över det. Vart ska man ta vägen sen, söka jobb är inte lätt och jag orkar verkligen inte plugga mer just för tillfället. En annan sak vi kommit fram till idag är att min älskade kusin Anna ska flytta ner hit, vilket innebär att muppungen får mitt rum, eftersom jag ändå inte bor hemma. Efter en allvarlig diskussion med sitt lilla mammsegull så är Anna snart på väg mot storstan, även hon, som nybakad student och nybörjare i vuxenlivet! Nu är jag tillbaka hemma i min älsklings trygga hem och famn.
Blir väl till att avsluta dagen med en film och en gosig pojkvän,
livet är bra underbart ibland, Alexander Stamer, jag älskar dig!



Imorgon är en ny dag med nya händelser och ett nytt inlägg kommer då!




(På bilden är det jag och min älskade Carolin!)