Jobbig dag

Sur, ledsen och trött.. ska kolla igenom närmsta tidens schema nu och skriva ner lite inför imorgon.. Sen blir det sängen och Ice age 4.
Gonatt people!

Bålsta igen

Nu blir det till att snart väcka pojken, idag ska vi nämligen till hans mormor och hans familj och fika. En väldig massa tjockande blir det när någon fyllt år.. Herreguud!
Igår var vi hos Thomas och Ingela, de gick bra. Var där i några timmar medans Alex rotade (?) Thomas telefon.. Ingela satt mest och gnällde på att dem kommer gå sönder och jag skratta. Jävlar va jag skratta! Pojkar och deras nödvändighetere.. Efter Thomas så gick vi upp till Ante på Kopparvägen. Satt där i några timmar och pojkarna spelade NHL.. Jag satt och försökte klara mitt jävla spindelharpan på mobilen. ( jag spelar endast med TVÅ färger ).. klarade de inte en enda jävla gång, har spelat de där jävla spelet i typ 2 veckor nu.. Imorse när jag vaknade klarade jag dock ut de, ÄNTLIGEN kan jag kanske släppa de där jävla skitspelet..

Halv två ska vi vara i Bålsta, sen vid två ska vi vara hos Kerstin. Så de kanske är dags att börja göra sig klar!
Mer senare, bye!

I want this tattoo so badly!

uppe med tuppen!

Eller njaa, kanske man inte kan säga va.. NU vaknade Alex.. klockan är strax efter 4 på eftermiddagen. Om ca en timme ska vi vara hos hans far och Ingela på middag.. Hur fan ska jag hinna med allt?
Alex hade tydligen känt lilltjejen sparka inatt när jag låg och sov.. han är så söt när han påpekar saker om knodden, för hans hela ansikte lyser upp och man verkligen ser längtan i hans ögon..
Jag själv kände inte ett skit inatt.. måste ha vant mig vid sparkarna under nätterna nu, eller så var jag för utmattad för att orka reagera.

Nu måste jag verkligen snabba på, annars skyller han på mig för att vi kommer sent!


P.s. Vad händer ikväll? Jag känner mig typ något rastlös faktiskt!

Kaos

Magen är kaos idag efter allt promenerande igår.. Åkte till Jakan för att lyssna på Robban, kom dit en timme innan dem stängde. Började bli dålig stämning i gruppen så vi åkte hem igen.. Nu vet jag inte hur allt står till.. vet bara att min mage är kaos! Jag har verkligen jätteont i både nedredelen av magen och i ryggen.. och smärtan på baksidan sträcker sig över rumpan och ner på baksidan av låret.. JAG GÅR SOM EN ANKA.. !
Har så jävla ont så jag knappt kan sitta ner. Nu ska jag snart tappa upp ett bad och lägga mig och tycka synd om mig själv tror jag.. kylan tar död på mig.

Jag vill ha en ny jacka.. en tjock vinterjacka..
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=1390306

En sån vill jag ha, röd tror jag!


Någon är lite rutten i magen!

Det sprids en unken lukt i lägenheten! Undra vem som är skyldig!


Hemma igen

Nu är jag hemma efter dagens resor, känns typ sjukt tungt i kroppen nu. Men det är nu de hela börjar, måste städa klart nu och bära ut massa saker i förrådet.. Men jag tror inte min kropp klarar av att bära så får bli så att Alex bär och jag går med som sällskap.
Sen ska jag ta disken tänkte jag och städa upp lite i hallen så de ser snyggt ut. Alex får ta hand om vardagsrummet! Större yta, mer att städa mindre slit på min kropp.. lite ful får man vara under graviditeten!


Hörs senare!

Vecka 26.

Nu är jag gravid i vecka 26. Känns helt sjukt, fan va fort tiden går..
Än är det så otroligt mycket saker som ska hinnas göras innan lillan kommer ut. Och jag är HELT hundra på att hon inte tänker stanna där inne hela tiden ut.. men stanna gärna några veckor till, typ 10 iallafall så du hinner växa till dig lite!
Min mormor och morfar har varit på Kreta nu, och kommit hem med bebiskläder! Otroligt va gulliga ni är, jag älskar er!
Även min älskade kusin Lina ringde här om dagen och berättade att hon också varit ute på shoppingrunda och hittat massa söta kläder.
JAG DÖR FÖR ER! tack för att ni ställer upp och visar att ni verkligen är glada för det här.. ni är underbara och jag uppskattar verkligen all hjälp jag får. <3

Idag ska vi iallafall iväg till Alex farmor och farfar och fika lite, eftersom vi inte gjorde de på hans födelsedag. Sen ska vi typ över till Helene en snabbis, sen hem och städa det sista. Jag totalskrubbade badrummet igår. Jag fick tillslut ge upp för magen inte klarade av att anstränga sig så. Men fint blev det. Alex städade köket och idag ser det såklart lika illa ut som innan han städade. Jag förstår inte vart all disk kommer ifrån?!

Tog en varmdusch nu på morgonen, något som lillan verkar gilla. Hennes rörelser i magen blir mycket mjukare när hon får värmen från duschen eller värmedynan.. så det är något jag skulle kunna göra hela dagarna. Sammandragningarna blir heller inte lika illa när jag har värmen från duschen.. eller så är det bara jag som njuter så mycket av att duscha att jag inte känner dem!

Nu ska jag försöka väcka Alex så han hinner duscha och så innan vi måste åka!
Ha en bra dag people <3



Bild på lilla Elvis som typ är helt kär i mig just nu, tror han känner att det ligger en bebis i min mage och därför redan nu börjar fjäska för magen. Hon är snart ute hos dig Elvis, jag lovar..

Fridhemsplan

Nu blir det till att åka in till Fridhemsplan och hämta papper till FK.. Får sällskap utav lilla Tim så jag slipper åka själv, tacksam!
Sen tänkte jag titta in i bebisbutiken efter vägen hem, dem har så mycket roliga saker där inne. Kanske hittar något litet man kan unna lillan tills hon kommer ut! ..
SOM JAG LÄNGTAR NU <3

jahaja..!

nu är alex födelsedag över och jag mår cp.. känns som om något sitter i halsen och blockerar luftvägen.. men har inget där.. panikkänslan av luftbristen får mig att få kräkkänslor och hosta.. men jag spyr inte.. jag får panik nu.. vad kan de vara?

sammandragningar

Både spännande och skitdrygt! Magen spänner sig och blir skithård och det gör ont.. samtidigt som jag typ inte orkar så blir jag mer och mer fundersam på vem det är som ligger där inne och växer och snart kommer ut!
Jag undrar hur du kommer vara, hur du ser ut och längtar till att äntligen få hålla om dig och känna din närhet!
Jag tänker på allt kul vi ska göra sen när du börjar bli lite större och kan inte sluta le när jag tänker på hur bortskämd du kommer bli och redan är.. både med kärlek och annat!

vi väntar på dig min lilla jordnöt <3






what to do, what to do?

Pojken sover och jag är rastlös.. Vad ska man hitta på?
Ska man börja städa lägenheten själv i risk med att jag hinner färdigt helt innan han behagar gå upp.. eller ska man vänta?
Risken är ju att han vaknar under städningen och antingen blir surig eller faktiskt går upp och hjälper till..
WHAT TO DOO?

<3

kramper och tårar..

Ligger just nu med världens smärtor i magen.. fullt med tårar i ögonen och en dotter som sparkar och rör sig mer än någonsin.
Vet inte vart jag ska ta vägen.. Hjärtat mitt spelar, men det är hans födelsedag så vill inte gnälla på honom heller..

Kan inte ligga åt något håll.. Blir till att ta värmedynan, ställa sig upp en stund och trycka i mig en citodon eller två...
Gonatt mina vänner.

Min älskade

Jag skulle kunna skriva en hela bok om hur mycket du gjort för mig, och hur mycket jag faktiskt älskar dig.
För vad jag än skriver så räcker orden ändå inte till för att kunna beskriva exakt hur mycket du betyder för mig..
Vi har snart varit du och jag i tre år. Det finns inte en enda sekund jag skulle vilja byta ut tiden som varit. Du har visat mig vad kärlek verkligen betyder, även fast vi är osams rätt ofta så finns det inget som får mitt hjärta att klappa så mycket som när du tar tag i min hand och säger att det bara finns jag. Alla små stunder tillsammans, alla småsaker vi gjort och gör formar mig till en bättre människa och får mig att vilja gå upp på morgonen. Tänk att du och jag snart ska bli en till människa, en koppling, en blandning.. total kärlek.
Jag önskar dig all lycka och glädje, inte bara idag utan varje dag. Men idag är det din dag, din 21a födelsedag... Och jag hoppas du njuter av den och gör det du vill!

Finns ingen annan som du.
Du är otrolig <3


Akademiska

Idag har vi återigen varit på Akademiska med Alexanders finger.. Känns som det här ALDRIG kommer bli klart. Nu ska han kallas till operation igen. Någon gång i slutet av året typ, December.. Känns bara så fruktansvärt jobbigt att de aldrig blir klart. Han får en dotter i Januari, skulle vara bra om allt var klart tills dess..

Förutom de så fyller Alex år imorgon. Och han blir min lilla gamling!
Så blir väl fira honom lite imorgon och sen vidare på Fredag..
Städa hela lägenheten imorgon och plocka undan massa och se till så att den blir mysig igen. Ska iaf städa så gott de går tills magen säger ifrån!


<3

Bålsta

Idag har jag pratat med förlossningen på Danderyd. Dem tror att dem värsta smärtorna jag känner i magen kan vara ligamentsmärtor (?).. Det ska typ vara något som kan vara vanligt för förstföderskor.. Men ändå, fyfan va drygt!

Nu ska jag åka till Bålsta, igen. Andra gången för idag. Första gången åkte vi dit och hämtade Hanna, nu ska jag dit och umgås med Carro och träffa lilla Jack för första gången. Shit va spännande!
Inte träffat Linda sedan hennes babyshower.. så ska bli spännande att träffa henne igen, och nu är ju lillpojken ute. Som vi väntat på honom :)

Mer senare
:*

mirakel



Jag längtar tills du kommer ut till oss! <3



Om ni bara visste

.. Ni ska bara veta hur fruktansvärt frustrerande den här graviditeten har varit och är.
Jag har då först och främst varit illamående i dem första 5 månaderna, utan att kunna få i mig mat eller vatten ordentligt. Besök på sjukhus för dropp och skit, jag som hatar nålar..
Inte nog med det så har jag extrema värkar i hela kroppen.. blivit typ bästa kompis med sjukvårdsupplysningen och det känns ju kul..
Fick ringa dem här om natten då jag fick så ont i magen och ländryggen att jag inte visste längre vart jag skulle ta vägen.
Det dem sa var att jag skulle ta kontakt med min barnmorska.. vilket inte är det lättaste då hon ALDRIG svarar i telefonen.. Och när jag diskuterat de här med vänner som har barn, är gravida osv och läst på nätet så visar de sig att de är typ sammandragningar.. Även fast sammandragningar är vanligt under graviditeter så ska dem inte göra såhär ont.. Jag ligger alltså i fosterställning och gråter pga all smärta. Jag ska imorgon ringa och diskutera med min barnmorska, om jag får tag i henne dvs. annars ringer jag till förlossningen på danderyd. För det är dem jag tillhör nu när jag gått över vecka 24. Händer de något så ska jag inte längre ta kontakt med gyn akuten utan förlossningen och de känns ju lite läskigt eftersom jag började trivas med personalen på gyn akuten!..

En annan sak som är grymt jobbig är att jag börjat drömma massa jävla mardrömmar nu, är så jävla osäker på mig själv.
Drömmer om allt från missfall till otrohet och annat jobbigt och vaknar med världens tårar i ögonen och panik i hela kroppen..
Vet inte ifall det är bara hormonerna som spökar isf vill jag att dem ska ge sig genast! Det här är inte roligt längre.. Är så osäker på min kropp och trivs inte i den längre..
Och Alexander är både helt underbar och påfrästande så det heter duga. Han vet ju inte hur han ska hantera alla situationer och jag önskar att gravida kvinnor kom med en handbok så han kunde säga dem sakerna jag behöver höra.. men jag vet inte själv vad det är jag vill ska sägas..

Till sist. Nu är jag i vecka 25. Alltså typ 15 veckor kvar tills lillan planeras komma ut, jag tror att hon kommer komma tidigare.. vilket känns både underbart och jobbigt, för jag vill inte ha ett barn som fyller sent på året utan hellre ett januari barn.
Och till alla er där ute som inte trodde på mig och Alex från början, som gnällde på vårat förhållande och som fortfarande bara sitter och hoppas på att de kommer ta slut mellan oss.. Fuck you!
Alex och jag kanske bråkar mycket och ofta.. Men vi har skapat ett mirakel tillsammans och vi älskar varandra.. Vi är en familj och så kommer det förbli. Så håll erat jävla snack till er själva..